Flyboardclinic - leer zelf Flyboarden bij De Kuilart te Koudum (Friesland)

€ 30,= / 20 minuten, min. leeftijd 11 jaar. Deelname voor eigen risico.

Zoals de naam het al zegt geven wij van Flyboardclinic, flyboardclinics, oftewel les in flyboarden. Sinds het uitvinden van de sport was Flyboardclinic.nl 1 van de 3 eerste aanbieders van flyboardlessen in Nederland. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot de bekendste flyboardles aanbieder van Noord-Nederland. Bij ons kunt u terecht voor beginnerslessen maar ook als u al eens heeft geflyboard en graag wat meer wilt leren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven les vanaf diverse locaties in Overijssel, Flevoland, Groingen, Drenthe en Friesland.

Vanaf mei 2021 zijn wij met een electrisch aangedreven Flyboardsysteem te vinden op Vakantiepark de Kuilart in Koudum. Hier kun je op diverse dagen en in de vakanties bij ons individueel of voor een groep Flyboardles komen volgen. Het boeken & reserveren kun je hier doen.

Wil je met een groep van meer dan 6 personen komen Flyboarden of wil je dat wij langskomen op een locatie ergens in Nederland? Neem dan contact met ons op via info@flyboardclinic.nl of telefonisch op 0651001191

CADEAUTIP: Flyboard Clinic CADEAUBON

“BIJ FLYBOARDCLINIC BEN JE VERZEKERD VAN EEN ONTZETTEND MOOIE ERVARING!”

Uiteraard wordt er met elk instapniveau rekening gehouden, zo gaat u als beginner vaak niet hoger dan 2 meter boven het water, tenzij u het al snel onder de knie heeft en u zelf aangeeft dat u hoger wilt. De instructeur bepaald hoe hoog of hoe snel u door het water gaat. Echter bent u zelf degene die bepaald welke richting u met het flyboard op gaat u bent dus zo vrij als een vogel, En maakt u geen zorgen dit heeft u sneller onder de knie dan u denkt!

Een flyboardclinic duurt 20 minuten per persoon. Voorafgaand aan het flyboarden krijgt u natuurlijk een uitgebreide uitleg over hoe het flyboarden in zijn werk gaat. Het enige wat u mee hoeft te nemen zijn zwemkleding, droge kleding en een handdoek. Wij zorgen voor een wetsuit en zwemvest!

Flyboarden, dat moet je een keer gedaan hebben!

Interesse gewekt?

Wil je zelf leren flyboarden, een flyboard show beleven of een op maat gemaakt flyboard arrangement voor je feest of event via Flyboardclinic.nl organiseren? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0) 651 – 001 191 of stuur een e-mail naar info@flyboardclinic.nl

Je kunt ook gebruik maken van ons contactformulier, dan nemen wij contact met je op.